しょくちょう【職長】
a foreman
しょくつう【食通】
a gourmet [ɡuərméi|−]; a gastronome [ɡǽstrənòum]
しょくどう【食堂】
1〔食事をする部屋〕a dining room学生食堂a students' dining hall食堂兼台所a dining kitchen軍の食堂a mess (hall)2〔料理店〕a r...
しょくどう【食道】
the gullet;the esophagus [isάfəɡəs|iːsɔ́f-],《英》 the oesophagus ((複 -gi))食道癌がんcancer of the esopha...
しょくどうのせっとめにゅー【食堂のセットメニュー】
a set menu at restaurants
しょくどうらく【食道楽】
⇒くいどうらく(食い道楽)
しょくにく【食肉】
1〔食用の肉〕meat食肉用の牛beef cattle2〔肉食〕食肉の carnivorous食肉植物[動物]carnivorous plants [animals]食肉処理場a slaught...
しょくにん【職人】
a workman;〔昔の〕an artisan修理のため職人が入っているWe have a man in the house doing repair work.職人気質かたぎthe spir...
しょくのあんぜん【食の安全】
food safety
しょくのあんぜん【食の安全】
food safety