ぎゅうとう【牛刀】
a cleaver; a meat-ax; a butcher knife牛刀をもって鶏を割くuse a sledgehammer to kill 「a fly [an ant]
ぎゅうどん【牛丼】
a bowl of rice topped with cooked beef and vegetables; a beef bowl
ぎゅうなべ【牛×鍋】
〔料理で〕sukiyaki;〔なべ〕a sukiyaki pan
ぎゅうにく【牛肉】
beef牛肉の料理a beef dish薄く切った牛肉thin slices of beef厚切りの牛肉(a) steak
ぎゅうにく【牛肉】
beef
ぎゅうにく【牛肉】
beef
ぎゅうにくかんぜい【牛肉関税】
tariffs on beef
ぎゅうにくしょうひりょう【牛肉(の)消費量】
the amount of beef consumption
ぎゅうにくゆらいのげんりょう【牛肉由来の原料】
beef-produced [-derived] ingredients
ぎゅうにく・ぶたにくのかんぜい【牛肉・豚肉(へ)の関税】
tariffs on beef and pork