あんかけそば【あん掛け蕎麦そば】
Japanese soba [buckwheat] noodles in thick, starchy soup
えんばく【×燕麦】
oats(▼通例複数形)
おおむぎ【大麦】
barley
おしむぎ【押し麦】
rolled barley
おしわりむぎ【押し割り麦】
pressed barley
かけそば【掛け×蕎▲麦】
buckwheat noodles in hot broth
からすむぎ【×烏麦×燕麦】
oats ⇒むぎ(麦)
こむぎ【小麦】
wheat,《英》 corn小麦色light brown小麦色小麦色の light-brown小麦色の肌(sun)tanned skin小麦粉(wheat) flour
ざるそば【×笊×蕎▲麦】
cold soba [buckwheat noodles] served on a wickerwork platter and eaten after being dipped in a co...
せいばく【精麦】
scoured barley [wheat]精麦する scour barley [wheat](▼barleyは大麦.wheatは小麦)精麦機a scourer